AMYX CMS systeem

Het AMYX CMS systeem is speciaal ontwikkeld voor websites en webwinkels. Veel goedlopende sites draaien op AMXY. Probeer dit CMS systeem of vraag vrijblijvende informatie aan!
Contact gegevens
Amyx
Prins Bernhardplein 200-A3
1097 JB Amsterdam
(0)85 - 0479243
-

AMYX, CMS systeem voor webwinkels en websites

Het AMYX CMS systeem is een – uit een op maat gedachte – ontwikkeld software pakket met een scala aan mogelijkheden voor web ondernemers. Of u nu een webshop, brochure online, nieuws site of affiliate site wilt starten. Met AMYX kunt u precies dat bereiken wat u wenst.

Functionaliteiten van dit content management systeem

Amyx is opgebouwd uit een viertal onderdelen als volgt:
  • CMS (Content Management Systeem)
  • CRM (Customer Relationship Management)
  • Financieel
  • Rapportage

CMS gedeelte van AMXY

Alle functionaliteiten van het CMS gedeelte van AMYX hebben we uitgewerkt op de desbetreffende pagina. In het kort komt het er op neer dat u in dit gedeelte alles kunt regelen wat met de website of webshop te maken heeft. Het CMS gedeelte bestaat uit drie delen namelijk:
  • Configuratie (hier regelt u alles van betaalservices, voorraden, email templates, zwarte lijsten tot Analytics instellingen en kassa randapparatuur)
  • Beheer (hier regelt u alles van product informatie, webpagina’s, webmenu, metatags tot bestellingen, reserveringen, affiliate feeds, merk informatie en klantgegevens)
  • Redactioneel (hier regelt u alles op het gebied van nieuws, video’s, fotogalerijen en noem maar op)
CRM, financieel en rapportage
Het CRM gedeelte van AMYX is verder uitgewerkt op de desbetreffende pagina, maar in het kort komt het er op neer dat zaken en functionaliteiten als urenregistratie, boekhouding, inkoop en email marketing hierin geregeld zijn.

Financieel beslaat alles omtrent de facturatie. Zaken als facturen, creditfacturen, factuur teksten en Triple Deal koppelingen zijn hier geregeld.

Als laatste is er Rapportage dat alle rapporten regelt die u wenst te krijgen uit het CRM of CMS gedeelte. Of het nu omzetcijfers, klantgegevens of facturatie betreft. U kunt alle rapporten op maat instellen.
AMYX voor uw website of webshop gebruiken?
U wilt meer weten over de toegevoegde waarde van AMYX voor uw website of webwinkel en de functionaliteiten die dit CMS te bieden heeft? Geen probleem! Bel met +31 (0)35 699 0220 of mail naar info(@)amyx.nl. Wij helpen u graag!