Webwinkel software

Webwinkel software nodig? Er is nogal wat verschil! Een CMS systeem dat werkt is AMYX! Veel webwinkels scoren er top posities en top omzetten mee! Bel ons voor vrijblijvend advies!
Contact gegevens
Amyx
Prins Bernhardplein 200-A3
1097 JB Amsterdam
(0)85 - 0479243
-

Webwinkel software, de basis voor goedlopende websites en webwinkels

Aan de basis van iedere succesvolle webwinkel of website staat een gedegen CMS systeem (Content Management Systeem). Een goed CMS systeem zorgt ervoor dat alles qua techniek, design en inhoud samenkomt. Verder is het zaak dat u zelf de content en producten op uw website kunt wijzigingen, dat bestellingen en betalingen goed geregeld zijn, dat uw site veilig is voor bezoekers, dat de voorraden kloppen en dat wijzigingen en verbeteringen voor uw website makkelijk door te voeren zijn. Daarnaast is het belangrijk dat het CMS systeem ingericht is voor SEA en SEO activiteiten en voorzien van de laatste technieken op het gebied van optimalisatie. Immers, zonder top positie in zoekmachines krijgt u geen bezoek en zonder bezoek geen conversie!

De toegevoegde waarde van geavanceerde webwinkel software

De meeste startende webshops zien het belang van een geavanceerd CMS systeem nog niet echt in. Men begint dan ook vaak met een open source systeem waarbij de prijs de doorslag gevende factor is. In de loop van de tijd blijkt vaak dat men met deze webwinkel software tegen beperkingen aanloopt. Het wijzigingen en optimaliseren van een website blijkt ineens niet zo makkelijk en soepel te zijn als met gedacht had. Tijd om over te stappen naar geavanceerde software die in de tijd omgebouwd kan worden naar de specifieke wensen en eisen van u als webondernemer. Immers, ieder product dat online verkocht wordt heeft zijn of haar eigen kenmerken. Het is belangrijk dat deze optimaal getoond worden om conversie te garanderen. En daar zijn soms op maat oplossingen voor nodig. Met AMYX is dit mogelijk!

AMYX, multifunctioneel en makkelijk te koppelen

De software die wij AMYX noemen is een zelf gebouwde pakket dat in de loop der tijd uitgegroeid is tot een betrouwbaar en multifunctioneel CMS systeem. AMYX is een product van Connective Power. Dit bedrijf startte in 1995 met software ontwikkeling en het bouwen van software pakketten op maat. In de loop der tijd bleek dat veel klanten dezelfde wensen en eisen stelden aan hun website of webshop. De verschillende op maat oplossingen werden samengebracht in een systeem genaamd AMYX. Dit systeem is – mede dankzij de grote websites die gebruik maken van AMYX – doorontwikkeld tot een top systeem.
Functionaliteiten AMYX en koppeling met andere systemen
AMYX biedt functionaliteiten zoals o.a. :
  • voorraadbeheer
  • beheer van bestellingen
  • kassa system
  • CRM (Custumer Relationship Management) module
  • email marketing module
  • management rapportages
Deze software is makkelijk te koppelen aan o.a.
  • - betalingssystemen als Buckaroo en DocDATA
  • - boekhoudprogramma's als o.a. Twinfield.


AMXY is onwikkeld vanuit een ‘software op maat’ gedachte. Mede dankzij het feit dat dit systeem is gebouwd door onze eigen mensen, zijn specifieke wijzigingen en nieuwe functionaliteiten makkelijk door te voeren. Stelt u speciale eisen aan een CMS systeem en kunt u die niet ontdekken in de gebruikelijke open source modules? Check dan de onbegrensde mogelijkheden van AMYX. Wij kunnen u zeker helpen!
Meer weten over de toegevoegde waarde van AMYX voor uw website of webshop?
U wilt meer weten over de mogelijkheden van AMYX, de functionaliteiten van dit CMS systeem en de voordelen voor uw webwinkel of webshop? Geen probleem! Bel met +31 (0)35 699 0220 of mail naar info(@)amyx.nl. Wij helpen u graag!